Jdi na obsah Jdi na menu

Masáže

 

Nabízím Vám tyto druhy masáží

 Kromě samotné masáže nabízím svým klientkám možnost absolutního uvolnění, relaxu a zapomenutí na stres a shon všedního dne ve velice pěkných a vkusných prostorách s posezením u šálku lahodného čaje.

AROMATICKÁ MASÁŽ - HOLISTICKÁ

Aromatická masáž užívající silicové oleje je terapie pro mysl i tělo působící výtečně na nervovou soustavu. Aromaterapie pomáhá podporovat imunitní systém a aktivovat nebo stabilizovat psychiku.

.PEELING CELÉHO TĚLA PROVÁDĚNÝ MASÁŽÍ

Peeling těla zjemňuje pleť, zlepšuje pronikání aktivních látek do kůže díky odstranění mrtvých buněk a nečistot, pomáhá stimulovat krevní oběh a obnovu buněk. Peeling těla je proto základní a zároveň přípravnou fází v péči o tělo. Peeling se provádí pomocí Jemných mořských minerálních krystalů a Balzámu s extraktem polodrahokamu rodochrozitu, který efektivně působí proti stresu, zmírňuje napětí těla a mysli, navrací rovnováhu a přináší pocit pohody. Po peelingu bude Vaše pleť jemná a svěží.

ANTICELULITIDNÍ, HUBNOUCÍ MASÁŽ Aktivace a zprůchodnění lymfatického systému Aktivace štěpení tukových buněk Velmi důležité je také následné aktivní zpevnění ochablé tkáně Anticelulitidová masáž vyžaduje zprůchodnění a pročištění lymfatického systému, který z organismu odvádí škodlivé odpadní látky, jež se jinak hromadí v podkoží a společně s tukovými buňkami vytváří nepěknou hrbolkatou pomerančovou kůži – to je celulitida.Masáž je velmi efektivně cílená k získání hladké pevné kůže bez celulitidy a nadbytečných tukových polštářků. Touto základní charkteristikou se anticelulitidová masáž zásadně liší od ostatních masáží.

REFLEXNÍ MASÁŽ PLOSKY NOHY Akupresurní masáž v oblasti plosky nohy. Touto speciální technikou lze ovlivnit funkci vnitřních orgánů a navodit rovnováhu v oblasti vegetativního nervstva. Indikace: stavy vyčerpání a předrážděnosti, nespavost, deprese, bolesti hlavy, funkční poruchy trávicího systému, dráždivý močový měchýř, klimakterický syndrom, syndrom unavených nohou.

MASÁŽ OBLIČEJE, DEKOLTU,RAMEN Na rozdíl od jiných částí těla jsou svaly v obličeji připojené do kůže, a proto přímo ovlivňují náš vzhled. Náš obličej odráží nálady a emoce. Stres a napětí může mít na náš vzhled ničivý dopad, svaly se napínají, což způsobuje tvrdý výraz. Masáž toto napětí uvolňuje a výraz ve tváři se změkčí. Svalová tkáň v obličeji s věkem oslabuje, kolem úst, očí a na čele se objevují jemné vrásky. Masáž obličeje pomáhá oddálit proces stárnutí, neboť díky ní se zlepší krevní oběh, pružnost svalů a masírovaná osoba se pak cítí skvěle a září zdravím. Masáž obličeje je výborná nejen pro ženy, ale svými neuvěřitelnými relaxačními účinky i pro muže.